Μίλαν – Νάπολι 0-0

Μίλαν – Νάπολι 0-0

Μίλαν και Νάπολι δεν κατάφεραν να σκοράρουν με αποτέλεσμα να μοιραστούν από ένα βαθμό στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Σέριε Α.

Σε ένα παιχνίδι κατώτερο των προσδοκιών Μίλαν και Νάπολι «ταλαιπώρησαν» τη μπάλα για 90 λεπτά και ήρθαν ισόπαλες με 0-0. Οι δυο ομάδες είχαν από μια μεγάλη ευκαιρία αλλά Τζίτζιο Ντοναρούμα και Νταβίντ Οσπίνα κράτησαν τις εστίες τους ανέπαφες.

Η αναμέτρηση αυτή αναμενόταν με αρκετό ενδιαφέρον καθώς η Νάπολι ήθελε τη νίκη για να παραμείνει κοντά στη Γιουβέντους, ενώ οι «ροσονέροι» δίνουν μεγάλη μάχη για να βρεθούν στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Με την αναμέτρηση να κινείται σε μέτρια επίπεδα, η Νάπολι ήταν εκείνη που είχε τις προϋποθέσεις να απειλήσει περισσότερο, αλλά οι φιλοξενούμενοι τα έκαναν… μούσκεμα στην τελική ενέργεια. Οι Μιλανέζοι από την άλλη προσπαθούσαν, αλλά δεν κατάφερναν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά από τον Οσπίνα.

Ο Μουζάκιο στο 78ο λεπτό έχασε πολύ καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, αλλά ο γκολκίπερ της Νάπολι του είπε «όχι». Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 87′ όταν σε μια αντεπίθεση ο Ινσίνιε γύρισε στο σημείο του πέναλτι για τον Ζιελίνσκι ο οποίος πλάσαρε πάνω στον Ντοναρούμα.

Το τελικό αποτέλεσμα βρίσκει χαμένες και τις δυο ομάδες, με τη Μίλαν να μην καταφέρει να ξεφύγει από Σαμπντόρια, Ρόμα και Λάτσιο, ενώ η Νάπολι θα μείνει κι άλλο πίσω από την Γιουβέντους σε πιθανή νίκη των «μπιανκονέρι» αύριο απέναντι στη Λάτσιο.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροδρίγες, Μπακαγιόκο, Κεσί, Πακετά (69′ Μπορίνι), Τσαλχάνογλου (90′ Λασάλτ), Σούσο, Κουτρόνε (71′ Πιόντεκ)

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Οσπίνα, Μαλκί, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρουί (72′ Γκουλάμ), Ζιενλίνσκι, Φαμπιάν Ρουίθ, Καγιεχόν, Ινσίνιε (88′ Ουνά), Μέρτενς (80′ Βέρντι), Μίλικ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ