Λάτσιο – Γιουβέντους 1-2

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-2

Η Γιουβέντους απουσίασε από το γήπεδο για 80 περίπου λεπτά, η Λάτσιο έχανε τις ευκαιρίες, αλλά και πάλι οι «μπιανκονέρι» πήραν τη νίκη με 2-1.

Η Λάτσιο ήταν εξαιρετική απέναντι στη Γιουβέντους και όλα έδειχναν ότι θα υποχρέωνε τους «μπιανκονέρι» στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα. Η κακή Γιούβε όμως όχι μόνο κατάφερε να γλιτώσει την ήττα αλλά έφυγε και με τη νίκη από το Ολίμπικο.

Οι «λατσιάλι» μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα και υποχρέωσαν την πρωταθλήτρια σε ρόλο κομπάρσου στην αναμέτρηση. Με επιθετικό ποδόσφαιρο κατοχής… γυρόφερνε το γκολ δίχως αποτέλεσμα όμως. Το 0-0 του ημιχρόνου ήταν τιμητικό για τους φιλοξενούμενους, με τους Ρωμαίους να χάνουν αρκετές ευκαιρίες.

Κι ενώ όλοι περίμεναν η Γιούβε να βγει στο δεύτερο μέρος βελτιωμένη, το σκηνικό παρέμεινε ίδιο. Ή μάλλον… σχεδόν ίδιο μιας και η Λάτσιο κατάφερε να σκοράρει στο 59ο λεπτό μετά από αυτογκόλ του Εμρέ Τσαν.

Η ομάδα της Ρώμης δεν άλλαξε τρόπο παιχνιδιού μετά την επίτευξη του γκολ και συνέχισε να πιέζει. Οι ευκαιρίες χάνονταν η μία μετά την άλλη και οι φιλοξενούμενοι δεν αντιδρούσαν.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας όμως δεν χαρίστηκαν στους γηπεδούχους και τους τιμώρησαν στην πρώτη ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε. Μετά από μια αντεπίθεση στο 74′, ο Μπερναντέρσκι βρέθηκε σε θέση βολής, ο Στρακόσια απέκρουσε αλλά ο Ζοάο Κανσέλο σκόραρε στην επαναφορά.

Η Γιουβέντους αφού… μυρίστηκε αίμα άρχισε να ψάχνει και δεύτερο γκολ. Το γκολ της νίκης ήρθε στο 88′ με εκτέλεση πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μετά και από την απώλεια βαθμών της Νάπολι, οι «μπιανκονέρι» θα πρέπει να αρχίσουν από τώρα να ράβουν το σκουντέτο. Με την εικόνα που δείχνει η Γιούβε είναι πολύ δύσκολο, έως απίθανο, να ανατραπεί η διαφορά των 11 βαθμών που έχει χτίσει.

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Μπάστος (90′ Νέτο), Γουάλας, Ράντου, Παρόλο, Λουίς Αλμπέρτο (81′ Μπερίσα), Λέιβα, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λούλιτς, Κορέα, Ιμόμπιλε (83 Καϊσέδο)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στσέσνι, Ντε Σίλιο, Μπονούτσι (41′ Κιελίνι), Ρουγκάνι, Αλέξ Σάντρο, Τζαν, Μπεντανκούρ, Ματουιντί (60′ Μπερναρντέσκι)., Ντόουγκλας Κόστα (70′ Κανσέλο), Ρονάλντο, Ντιμπάλα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ