Τελεσίγραφο της Ίντερ στον Σπαλέτι

Τελεσίγραφο της Ίντερ στον Σπαλέτι

Ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς η διοίκηση των νερατζούρι ξεκαθάρισε πως δεν κατακτήσει κάποιον τίτλο θα αποχωρήσει από το τιμόνι της Ίντερ

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο προπονητής της Ίντερ, Λουτσιάνο Σπαλέτι καθώς οι πληροφορίες από την γειτονική χώρα αναφέρουν πως οι ιθύνοντες του ιταλικού συλόγου δεν είναι ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας την φετινή σεζόν.

Σύμφωνα μάλιστα με τα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, η διοίκηση της ομάδας του Μιλάνου ξεκαθάρισε στον Σπαλέτι πως δεν η Ίντερ δεν κατακτήσει κάποιον τίτλο την φετινή σεζόν, τότε θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η Ίντερ δεν έχει ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά παραμένει στο κόλπο για το Κύπελλο Ιταλίας, ενώ συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Σε ότι αφορά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των νερατζούρι, η ομάδα του Μιλάνου θα κοντραριστεί με την Ραπίντ Βιέννης στην φάση των 32 του Γιουρόπα. Ήδη πάντως έχει αρχίσει ν’ ακούγεται το όνομα του Αντόνιο Κόντε, ως υποψήφιου αντικαταστάτη του Σπαλέτι στον πάγκο της Ίντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ