«Ενεργοποιεί τη ρήτρα αγοράς του Μπακαγιόκο η Μίλαν»

«Ενεργοποιεί τη ρήτρα αγοράς του Μπακαγιόκο η Μίλαν»

Σύμφωνα με τη Gazzeta dello Sport, οι καλές εμφανίσεις του Μπακαγιόκο έχουν πείσει τους ιθύνοντες της Μίλαν να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή.

Όπως αναφέρουν από την Ιταλία, στη Μίλαν εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Μπακαγιόκο με κανονική μεταγραφή. Οι φετινές εμφανίσεις του Γάλλου με τη φανέλα των «Ροσονέρι» έχουν αφήσει άπαντες ικανοποιημένους στο Μιλάνο και στη διοίκηση σκέφτονται σοβαρά να αποπληρώσουν τη ρήτρα αγοράς του.

Ο 24χρονος παραχωρήθηκε δανεικός από την Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι, καθώς στο Λονδίνο δεν κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις. Οι «Μπλε» είναι πρόθυμοι να τον αφήσουν να συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν, εφόσον και εκείνη με τη σειρά της πληρώσει τα 35 εκατομμύρια της ρήτρας του.

Στην Ιταλία, ο Μπακαγιόκο έχει αναδυθεί μέσα από τις στάχτες του, θυμίζοντας όλο και περισσότερο τον παίκτη που υπήρξε στη Μονακό. Τη φετινή περίοδο έχει πραγματοποιήσει συνολικά 25 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «Ροσονέρι», οι οποίοι θέλουν να τον δουν να παραμένει στο σύλλογο για τα επόμενα χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ