Ιντερ – Μπολόνια 0-1

Ιντερ – Μπολόνια 0-1

Σπουδαίο διπλό της Μπολόνια μέσα στο Μεάτσα, επί της τραγικής Ίντερ με 1-0.

Η Ίντερ συνεχίζει να παραπαίει το 2019, καθώς υπέστη νέο κάζο αυτή τη φορά κόντρα στην Μπολόνια, όπου ηττήθηκε στο Μεάτσα με 1-0. Στο ντεμπούτο του Μιχαΐλοβιτς στον πάγκο η Μπολόνια πέτυχε ένα τεράστιο διπλό και πολύ σημαντικό, με αποτέλεσμα να φτάσει τους 17 βαθμούς και να είναι ένα βαθμό μακριά από τη σωτηρία.

Η Μπολόνια ξεκίνησε πολύ καλά το ματς και έδειξε να είναι ανώτερη στο παιχνίδι με την Ίντερ να μην είναι για ακόμα μια φορά ούτε ικανή να πάρει το παιχνίδι. Στο 32λεπτό της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Σανταντέρ, ο οποίος σκόραρε μετά από κόρνερ.

Οι νερατζούρι δεν αντέδρασαν σε καμία στιγμή του παιχνιδιού παρά το γεγονός πως βρίσκονταν πίσω στο σκορ και εντέλει γνώρισαν μια αναπάντεχη ήττα στην έδρα τους κι έμειναν για τρίτο ματς χωρίς νίκη.

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Σεντρίκ (78′ Ρανόκια), Ντε Βράι, Σκρίνιαρ, Νταλμπέρ, Βεσίνο, Μπρόζοβιτς, Καντρέβα (46′ Λαουτάρο Μαρτίνες), Ναϊνγκολάν (68′ Ζοάο Μάριο), Πέρισιτς, Ικάρντι.

Μπολόνια (Σίνισα Μιχαΐλοβιτς): Σκορούπσκι, Μ’ Μπαγιέ, Ντανίλο, Λιάνκο (49′ Γκονσάλες), Ντάικς, Πόλι, Πούλγκαρ, Σοριάνο, Ορσολίνι, Σανταντέρ (87′ Ντέστρο), Παλάσιο (74′ Κρέιτσι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ