Ρόμα – Μίλαν 1-1

Ρόμα – Μίλαν 1-1

Η Μίλαν άντεξε στο Ολίμπικο και πήρε έναν σημαντικό βαθμό απέναντι στη Ρόμα (1-1) στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην πρώτη τετράδα. Συγκλονιστική εμφάνιση από τον Ντοναρούμα.

Η Μίλαν πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στο Ολίμπικο απέναντι στη Ρόμα με 1-1, στην προσπάθεια που κάνει για να τερματίσει στην πρώτη τετράδα. Οι ροσονέρι οφείλουν πολλά στον εκπληκτικό Τζίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος ήταν συγκλονιστικός και με σπουδαίες επεμβάσεις χάρισε στην ομάδα του έναν σημαντικότατο εκτός έδρας βαθμό.

Σε ένα παιχνίδι με εξαιρετικό ρυθμό και πολλές φάσεις η Ρόμα είχε τον απόλυτο έλεγχο με πολλές χαμένες ευκαιρίες και αν δεν ήταν στο τέρμα ο Ντοναρούμα πιθανότατα η Μίλαν να έφευγε από τη Ρώμη με πολύ βαριά ήττα.

Το σκορ άνοιξε ο Πιάτεκ στο 26’ με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή σημειώνοντας το τρίτο του τέρμα σε δύο ματς με τη φανέλα των ροσονέρι. Από εκεί και μετά η Ρόμα αύξησε κατακόρυφα την πίεση της και με την έναρξη κιόλας του δευτέρου ημιχρόνου, ισοφάρισε με τον Ζανιόλο μετά από λάθη της άμυνας των φιλοξενούμενων. Ο Ντοναρούμα πραγματοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο μερικές απίθανες επεμβάσεις, ενώ και η προσπάθεια του Σικ σταμάτησε στο δοκάρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ