Υποψήφιος για τον πάγκο της Ίντερ ο Καμπιάσο

Υποψήφιος για τον πάγκο της Ίντερ ο Καμπιάσο

Σενάριο που κυκλοφόρησε στην Ιταλία θέλει τον Εστεμπάν Καμπίασο, ως υποψήφιο να αντικαταστήσει τον Λουτσιάνο Σπαλέτι ως υπηρεσιακός τεχνικός, αν αυτός αποχωρήσει από τον πάγκο της Ίντερ.

Η Ίντερ βρίσκεται σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες και πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να απολύεται μέσα στις επόμενες μέρες. Όπως αναφέρουν στην Ιταλία, το παιχνίδι με την Πάρμα είναι τελικός για τον Ιταλό τεχνικό, καθώς αν οι νερατζούρι χάσουν βαθμούς, τότε ο πρώην προπονητής της Ρόμα θα απολυθεί.

Ήδη στη γειτονική χώρα ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Σπαλέτι για τον πάγκο της Ίντερ, με τον Αντόνιο Κόντε να μην θέλει να αναλάβει μεσούσης της σεζόν, αλλά από το καλοκαίρι. Πέρα από τον Κόντε πάντως φαίνεται πως υπάρχει ακόμα μια λύση για να πορευτεί η ομάδα του Μιλάνο τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Αυτή είναι ο Εστέμπαν Καμπιάσο που λέγεται πως είναι ο ιδανικός για να αναλάβει προσωρινά την Ίντερ σε ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, αγωνιζόταν στην ιταλική ομάδα από το 2004 μέχρι το 2014 κατακτώντας πέντε πρωταθλήματα και το Champions League.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι, καθώς ο Σπαλέτι κάθεται ακόμα στον πάγκο των νερατζούρι, όμως σύμφωνα με τους Ιταλούς είναι πολύ πιθανό η Ίντερ να καταφύγει στη λύση του Αργεντινού πρώην ποδοσφαιριστή των ερυθρόλευκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ