Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Λογικό να θέλει να παίξει σε γήπεδο Β' Εθνικής η ΑΕΚ, να τα λέμε κι αυτά
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αναβάλλεται η μεταγραφή του Χάμσικ στην Κίνα

Η Νάπολι δεν είναι σύμφωνη με τον τρόπο καταβολής των χρημάτων από τον κινεζικό σύλλογο και αποφάσισε να... φρενάρει τη μεταγραφή.

Αναβάλλεται η μεταγραφή του Χάμσικ στην Κίνα | to10.gr

Σε σίριαλ φαίνεται πως εξελίσσεται η μετακίνηση του Μάρεκ Χάμσικ στην Κίνα. Η Νάπολι δεν ήταν σύμφωνη με τον τρόπο πληρωμής που έθεσε ο κινέζικος σύλλογος (ο οποίος ακόμα δεν έχει ονομαστεί) με αποτέλεσμα να αναβάλλει τη μεταγραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι «Παρτενοπέι» δεν ανέφεραν λεπτομέρειες σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης, όμως όλα παραμένουν ανοικτά, καθώς η μεταγραφική περίοδος στην Κίνα λήγει στις 28 Φεβρουαρίου.

««Η ομάδα αποφάσισε να αναβάλει την μετακίνηση του Μάρεκ Χάμσικ στην Κίνα, επειδή οι μέθοδοι πληρωμής που προτάθηκαν για το συμφωνημένο ποσό δεν τηρούν αυτό που είχε συμφωνηθεί προηγουμένως» ανέφεραν οι ναπολιτάνοι στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Οι Κινέζοι αναμένεται να επανέλθουν με νέα προσφορά προς τη διοίκηση, ενώ και ο ίδιος ο Χάμισκ έχει αποφασίσει πως η παρουσία του στην Ιταλία έφτασε στο τέλος της.

Ο Σλοβάκος αποτελεί τον μεγαλύτερο σκόρερ στην ιστορία της Νάπολι με 121 γκολ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική πραγματοποίησε την 520η εμφάνισή του με τη γαλάζια φανέλα. Τον Νοέμβριο μάλιστα έφτασε τις 512 και κατάφερε να ξεπεράσει τον Τζουζέπε Μπρουσολότι, όντας πλέον ο απόλυτος ρέκορντμαν συμμετοχών στην ιστορία του συλλόγου.