«Σεντονάτη» νίκη για Αταλάντα, διπλό ελπίδας για Φροζινόνε στη Γένοβα (vids)

«Σεντονάτη» νίκη για Αταλάντα, διπλό ελπίδας για Φροζινόνε στη Γένοβα (vids)

Η Αταλάντα επιβλήθηκε της Σπαλ με 2-1 και ανέβηκε 4η στην Serie A, την ώρα που η Φροζινόνε πέτυχε τεράστιο διπλό στην έδρα της Σαμπντόρια, στη μάχη της για ην παραμονή.

Η Αταλάντα υποδέχτηκε στο Μπέργκαμο τη Σπαλ για την 23η αγωνιστική της Serie A με τους φιλοξενούμενους να ξεκινούν ιδανικά το ματς με τον Πετάνια να ανοίγει το σκορ μόλις στο 8’. Η απάντηση των γηπεδούχων μπορεί να άργησε αλλά ήταν… εκκωφαντική με τον Ζαπάτα να δημιουργεί το 1-1 του Ίλισιτς (57’) και τον Κολομβιανό να κάνει το 2-1 στο 79’, με τους Μπεργκαμάσκι να επεκτείνουν το αήττητο σερί τους στα 6 ματς, ανεβαίνοντας στην 4η θέση της Serie A.

 

Η Τορίνο μέσα στο Ολίμπικο Ντι Τορίνο επικράτησε 1-0 της Ουντινέζε και έμεινε στις παρυφές των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη μειώνοντας στους δύο βαθμούς (36) τη διαφορά από τις Λάτσιο, Ρόμα και Αταλάντα (38) που βρίσκονται στις ευρωπαϊκές θέσεις. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Αϊνά στο 31’, ενώ και ο Ντε Πολ έχασε πέναλτι για την Ουντινέζε στο 74’.

 

Τέλος η Φροζινόνε πέτυχε σπουδαίο διπλό μέσα στη Γένοβα και το Λουίτζι Φεράρις επί της πιο… άνετης Σαμπντόρια με τον Τσιοφάνι να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 25’. Με το 1-0 αυτό η Φροζινόνε μπαίνει για τα καλά στη μάχη της σωτηρίας αφού βρίσκεται στην 19η θέση με 16 βαθμούς, την ώρα που η Μπολόνια βρίσκεται στην 17η με 18 και η Ουντινέζε στην 16η με 19.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ