Γιουβέντους – Φροζινόνε 3-0

Γιουβέντους – Φροζινόνε 3-0

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Γιουβέντους απέναντι στην προτελευταία στο βαθμολογικό πίνακα Φροζινόνε, επί της οποίας επικράτησε 3-0 και συνέχισε ακάθεκτη τον... περίπατό της προς τον τίτλο.

Η εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Πάρμα (3-3) αποδείχτηκε μια κακή παρένθεση για την πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους που συνέχισε με τριάρα. Πρώτο θύμα ήταν η Σασουόλο την περασμένη αγωνιστική και ακολούθησε η εκ των ουραγών της Seria A Φροζινόνε. Με γκολ των Ντιμπάλα, Μπονούτσι  και Ρονάλντο οι Μπιανκονέρι καθάρισαν με συνοπτικές διαδικασίες την αντίπαλό τους και έκαναν ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση ΚΑΙ του φετινού τίτλου (βρίσκονται στο +14).  Πιο αναλυτικά, το σκορ άνοιξε ο δαιμόνιος Αργεντίνος και μάλιστα με άκρως εντυπωσιακό τρόπο, με έναν… πύραυλο εκτός περιοχής μόλις στο έκτο λεπτό του αγώνα.

Ο Μπονούτσι διπλασίασε τα τέρμα της Βέκια Σινιόρα στο 17ο λεπτό με κεφαλιά και 8 περίπου λεπτά αργότερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε τεράστια ευκαιρία για το 3-0 με την μπάλα στο σουτ του να φεύγει μόλις άουτ. Άστοχη ήταν η προσπάθειά του και στο 38′ με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το… τιμητικό για την Φροζινόνε 2-ο.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι στο 63ο λεπτό, με την τρίτη και… φαρμακερή προσπάθεια του Κριστιάνο που «έγραψε» το 3-0 για την ομάδα του σκοράροντας και δίνοντας ασίστ (στο γκολ του Ντιμπάλα) για τρίτη σερί παιχνίδι πρωταθλήματος. Στο 82′ ο Μάντζουκιτς επιχείρησε να προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς με τον Σπορτιέλε να φωνάζει παρών!

Μετά την διεκπεραίωση της υποχρέωσης, η Γιουβέντους στρέφει την προσοχή της στο μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης την προσεχή Τρίτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ