Παρατίτσι: «Η Γιουβέντους δεν έχει μιλήσει με Ικάρντι»

Παρατίτσι: «Η Γιουβέντους δεν έχει μιλήσει με Ικάρντι»

Ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους έκανε γνωστό πως παρά τα δημοσιεύματα οι «Μπιανκονέρι» δεν έχουν προσεγγίσει τον άσο της Ίντερ.

Ο Μάουρο Ικάρντι έχει έρθει σε ρήξη με τη διοίκηση της Ίντερ και το μέλλον του στον ιταλικό σύλλογο παρουσιάζεται πιο αβέβαιο από ποτέ.

Τελευταίο περιστατικό ήταν η απόφαση του Αργεντινού να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τη Σαμπντόρια, ως αντίδραση για την κίνηση των «νερατζούρι» να του αφαιρέσουν το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Οι εξελίξεις έχουν προκαλέσει έντονα ερωτήματα για το μέλλον του 25χρονου και δημοσιεύματα θέλουν τη Γιουβεντους από το προηγούμενο καλοκαίρι να εξετάζει την περίπτωσή του.

Όπως ξεκαθάρισε, όμως, ο CEO των «μπιανκονέρι», Φάμπιο Παρατίτσι, η «Γηραιά Κυρία» δεν έχει έρθει σε επικοινωνία τόσο με τον Ικάρντι, όσο και με την μάνατζερ και σύζυγό του, Γουάντα Νάρα:

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι από το καλοκαίρι δεν θέλουμε να ανησυχήσουμε την Ίντερ και βάσει αυτού δεν βρισκόμαστε σε επαφές με τον Ικάρντι» ήταν τα πρώτα του λόγια.

«Η κίνησή μας ήταν για για να ενημερωθούμε για το αν ο Ικάρντι βρίσκεται σε αναζήτηση νέου συλλόγου, καθώς θα μας ενδιέφερε. Αυτά τα πράγματα τα κάνουν όλες οι ομάδες με ποδοσφαιριστές κατά τη μεταγραφική περίοδο» ενώ έκλεισε το θέμα, αναφέροντας:

«Επίσης θέλω να τονίσω πως πως δεν έχουμε μιλήσει με τη Γουάντα Νάρα. Ο Ικάρντι είναι παίκτης της Ίντερ και μέχρι το καλοκαίρι, ερωτήσεις που αφορούν τον Αργεντινό, δεν σχετίζονται με τη Γιουβέντους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ