Πιάνιτς: «Δεν φεύγω από τη Γιουβέντους»

Πιάνιτς: «Δεν φεύγω από τη Γιουβέντους»

Ο Βόσνιος μέσος μίλησε σε Ιταλικό μέσο για το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τη «μεγάλη κυρία» το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα «Il Giornale» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίπτωση του να αποχωρήσει από την ομάδα της ομάδα της Γιουβέντους, ξεκαθαρίζοντας πως δεν προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο. Ο Βόσνιος επιβεβαίωσε πως δέχθηκε προτάσεις την μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε και πως τις απέρριψε αφού δεν ήθελε να φύγει από την Ιταλία. Αφήνοντας συλλόγους όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν Μονάχου.

«Δέχθηκα κάποιες προσφορές αλλά δεν είχα κανέναν λόγο να αποχωρήσω. Είναι το όνειρο μου να κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ και βρίσκομαι στο ιδανικό μέρος» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν ξέρω αν η Γιουβέντους θα είναι το τελευταίο μου μεγάλο κλαμπ, επειδή οι μεταγραφές δεν εξαρτιόνται μόνο από τους παίκτες, αλλά και από τον σύλλογο και κατά πόσο σε χρειάζονται ή όχι για ένα συγκεκριμένο ρόλο», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ