Μπονούτσι: «Απέρριψα τη Ρεάλ πριν επιστρέψω στη Γιουβέντους»

Μπονούτσι: «Απέρριψα τη Ρεάλ πριν επιστρέψω στη Γιουβέντους»

Ο Ιταλός αμυντικός τόνισε πως κατά την περίοδό του στη Μίλαν δέχθηκε πρόταση από τους «Μερένχες».

Το καλοκαίρι του 2017 ο Λεονάρντο Μπονούτσι προέβη σε μια κίνηση – έκπληξη, αφήνοντας τη Γιουβέντους μετά από παρουσία επτά χρόνων για να υπογράψει στη Μίλαν.

Η απόφαση του Ιταλού μάλλον δεν του βγήκε σε καλό, καθώς στο Μιλάνο δεν διένυσε και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Ο 31χρονος, φορώντας τη φανέλα των «ροσονέρι» δεν θύμισε ποτέ τον στόπερ που υπήρξε στη Γιουβέντους, με την απόδοσή του να πέφτει κατακόρυφα.

Ο ίδιος κατάλαβε μόλις μετά από ένα χρόνο πως η αποχώρησή του από το Μιλάνο ήταν αναγκαία και τότε ήταν που η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να του χτυπήσει την πόρτα.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην AS, η «βασίλισσα» ήθελε τον Ιταλό στη Μαδρίτη, όμως εκείνος την απέρριψε για να επιστρέψει στα παλιά του λημέρια.

« Είναι αλήθεια πως απέρριψα τη Ρεάλ. Οι Ισπανοί με έβλεπαν για καιρό και αισθάνθηκα περηφάνια και ευχαρίστηση που αποτελούσα στόχο τους. Σημαίνει πως δούλεψα καλά όλα αυτά τα χρόνια» ανέφερε αρχικά, προσθέτοντας:

«Το κάλεσμα της Γιουβέντους, όμως, και η επιθυμία να επιστρέψω στο σπίτι μου με έκαναν να καταλάβω και να αποφασίσω πως οι «μπιανκονέρι» ήταν η καλύτερη επιλογή»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ