Στα άκρα πλέον οι σχέσεις Ικάρντι και Ίντερ

Η διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Μάουρο Ικάρντι και της Ίντερ καλά κρατεί, με τον Αργεντινό να φαίνεται διατεθειμένος να το πάει μέχρι τέλους.

Στα άκρα πλέον οι σχέσεις Ικάρντι και Ίντερ | to10.gr

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό της Ίντερ. Όλα ξεκίνησαν όταν στους νερατζούρι πήραν την απόφαση να αφαιρέσουν από τον Μάουρο Ικάρντι το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο διεθνής Αργεντινός στράικερ αντέδρασε θέτοντας εαυτόν εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Πέμπτης στο οποίο οι Μιλάνέζοι αντιμετωπίζουν στην Αυστρία τη Ραπίντ Βιέννης στο πλαίσιο του επαναληπτικού αγώνα για τους 32 του Europa League.

Σαν να μην έφτανε αυτό, σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» Ο Ικάρντι φαίνεται να έχει προειδοποιήσει την Ίντερ μέσω της γυναίκας και ατζέντη του, Γουάντα Νάρα, πως αν δεν του επιστραφεί το περιβραχιόνιο δεν θα αγωνιστεί ξανά με τα χρώματα της ομάδας.

Όλα δείχνουν πως η σχέση Ικάρντι και Ίντερ βρίσκεται ένα βήμα πριν από το διαζύγιο (με τη Γιουβέντους να ακούγεται πως καραδοκεί) και την κατάσταση μπορεί να σώσει μόνο αν κάποιος από τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές, αποφασίσει να κάνει πίσω στη στάση του.

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο