Η Ίντερ προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ικάρντι

Η Ίντερ προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ικάρντι

Παρά την πρόσφατη ρήξη της διοίκησης με τον Αργεντινό, τελικά φαίνεται πως οι «νερατζούρι» έκαναν πίσω, προσφέροντας νέο συμβόλαιο στον 26χρονο.

Τις τελευταίες ημέρες, η σχέση του Μάουρο Ικάρντι με την Ίντερ έχει περάσει από χίλια κύματα, όμως τελικά φαίνεται πως η κατάσταση γαληνεύει. Σύμφωνα με την Corriere Dello Sport, οι «νερατζούρι» αποφάσισαν να ρίξουν τους τόνους προσφέροντας νέο συμβόλαιο στον Αργεντινό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η διοίκηση του συλλόγου πρόσφερε τετραετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές στον Ικάρντι, οι οποίες θα αγγίζουν τα 6,5 εκατομμύρια ετησίως.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη πρόταση δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις του 26χρονου, ο οποίος είχε ζητήσει με τη νέα επέκταση συμφωνίας να μπαίνουν 7,5 εκατομμύρια στο λογαριασμό του, ενώ με τα μπόνους το ποσό να ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως, το πρώτο βήμα για την βελτίωση της σχέσης των δυο πλευρών επετεύχθη, καθώς είχαν προηγηθεί σκηνικά ολικής ρήξης, με τη διοίκηση να του αφαιρεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού και τον ίδιο ακολούθως να θέτει εαυτόν εκτός ομάδας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ