Φροζινόνε – Ρόμα 2-3

Φροζινόνε – Ρόμα 2-3

Με γκολ του Τζέκο στις καθυστερήσεις, η Ρόμα πέρασε από την έδρα της Φροζινόνε (2-3) και παρέμεινε στο -1 από την τέταρτη θέση

Μπορεί να τα… χρειάστηκε κόντρα σε μια εκ των ουραγών η Ρόμα, όμως πήρε τελικά το «τρίποντο» της νίκης και έφτασε στα 3 σερί θετικά αποτελέσματα στο ιταλικό πρωτάθλημα, παραμένοντας στο -1 από την Μίλαν και την τέταρτη θέση της βαθμολογίας! Τραυματίας αποχώρησε ο Μανωλάς στο 77ο λεπτό!

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Ν’ Ζονζί έκανε λάθος το οποίο ολοκλήρωσε ο Όλσεν και ο Τσιάνο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Μέχρι το ημίωρο η Φροζινόνε κρατούσε τις τύχες του ματς στα χέρια της. Όμως ο Τζέκο με σουτ που βρήκε και στο δοκάρι έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1). Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, 72» μετά ο Σπορτιέλο απέκρουσε το σουτ του Ελ Σαραουι αλλά ο Πελεγκρίνι προ κενής εστίας έκανε το 2-1 για τους Ρωμαίους.

Στην επανάληψη, το 2-1 παρέμεινε για αρκετά λεπτά, αλλά στο 80′ ο Πιναμόντι εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Τσιάνο και έκανε το 2-2 για την ομάδα του. Ο Όλσεν φώναξε παρών σε σουτ του Τρότα σε τετ-ατ-τετ και οι Τζιαλορόσι βρήκαν το νικητήριο γκολ στην εκπνοή, όταν ο Ελ Σαράουι έβγαλε την σέντρα από αριστερά στον Τζέκο ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-2 υπέρ της Ρόμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φροζινόνε (Μάρκο Μπαρόνι): Σπορτιέλο, Γκολντανίγκα, Σάλαμον, Καπουάνο, Τσισμπά (76′ Τρότα), Βιβιάνι, Κασάτα, Μπεγκέτο (60′ Μολινάρο), Τσιάνο, Τσιόφανι (67′ Πιναμόντι).

Ολσεν (Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Ολσεν, Σαντόν, Μανωλάς (77′ Φάσιο), Μαρκάνο, Ντε Ρόσι, Ν’ Ζονζί (65′ Κριστάντε), Πελεγκρίνι, Ελ Σαραουί, Περότι (65′ Τζανιόλο), Τζέκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ