Μπολόνια – Γιουβέντους 0-1

Μπολόνια – Γιουβέντους 0-1

Τέσσερις μέρες μετά τη οδυνηρή ήττα από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, η Γιουβέντους επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Μπολόνια και συνεχίζει αήττητη στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Μπορεί στο Champions League να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός… διοργάνωσης, στο ιταλικό πρωτάθλημα όμως συνεχίζει να κάνει «περίπατο».

Η Γιουβέντους δίχως να φορτσάρει ιδιαίτερα, πέρασε με το «φτωχό» 1-0 από την έδρα της Μπολόνια και αύξησε τη διαφορά της από τη 2η Νάπολι στους 16 βαθμούς, παραμένοντας παράλληλα αήττητη την φετινή σεζόν.

Σε ένα παιχνίδι δίχως πολλές φάσεις, το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ντιμπάλα στο 67ο λεπτό, με ωραίο πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Σανσόνε να πιάνει ωραίο σουτ, ωστόσο ο Περίν ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε εντυπωσιακά.

Έτσι, οι «μπιανκονέρι» έφτασαν τους 69 βαθμούς και παραμένουν αήττητοι στην φετινή Serie A, ενώ η Μπολόνια παρέμεινε στην 18η θέση της βαθμολογίας, με 18 βαθμούς.

Η Σπαλ πήρε πολύτιμο βαθμό στην έδρα της Σασουόλο, στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 43ο λεπτό ο Πελούσο, ενώ ο Πετάνια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο 68′.

Η Σπαλ έφτασε τους 23 βαθμούς και την 15η θέση, στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Σασουόλο βρίσκεται στην 11η θέση με 31.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Κυριακή 24/2

Σαμπντόρια – Κάλιαρι 1-0

Κιέβο – Τζένοα 0-0

Μπολόνια – Γιουβέντους 0-1

Σασουόλο – Σπαλ 1-1

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ