«Ο Αλέγκρι θα φύγει το καλοκαίρι ακόμα και αν πάρει το Champions League»

«Ο Αλέγκρι θα φύγει το καλοκαίρι ακόμα και αν πάρει το Champions League»

Ο πολύπειρος Ιταλός τεχνικός, Τζιοβάνι Γκαλεόνε, τόνισε ότι ο προπονητής της Γιούβε θα αποχωρήσει από το Τορίνο ακόμα και αν κατακτήσει την κούπα με τα μεγάλα αφτιά

Βέβαιος πως το μέλλον του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα είναι μακριά από τη Γιουβέντους τη νέα σεζόν, δήλωσε ο, Τζιοβάνι Γκαλεόνε.

Ο έμπειρος Ιταλός προπονητής τόνισε πως  ο 51χρονος θα αποχωρήσει από την ομάδα ακόμα και αν οδηγήσει τους «μπιανκονέρι» στην κορυφή της Ευρωπή, ενώ τόνισε πως πρέπει να πιστεύει στην ανατροπή, ενόψει του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

 «Του είχα πει πριν μερικά χρόνια να πάει στην Premier League», είπε αρχικά ο Γκαλεόνε και πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι θα πάει σε άλλη ομάδα στην Ιταλία. Άσχετα με το τι θα κάνει στο Champions League, νομίζω ότι η περιπέτειά του στην Γιουβέντους θα τελειώσει. Πέρυσι θα μπορούσε να έχει πάει σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Αρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης αλλά αρνήθηκε επειδή ήθελε να κατακτήσει το Champions League με την Γιουβέντους».

 «Ο Μαξ πρέπει να πιστεύει στην ανατροπή. Αν το καταφέρει, νομίζω πως κανένας δεν θα του ασκήσει ξανά κριτική», πρόσθεσε για τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο στο Champions League.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ