Μουρίνιο: «Η Ίντερ είναι ο ιδανικότερος σύλλογος που έχω αναλάβει»

Μουρίνιο: «Η Ίντερ είναι ο ιδανικότερος σύλλογος που έχω αναλάβει»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο χαρακτήρισε την Ίντερ ως τον ιδανικότερο σύλλογο που έχει εργαστεί, ενώ αποκάλυψε τα κριτήρια του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Έχουν παρέλθει περίπου 9 χρόνια από τότε που ο Μουρίνιο αποχώρησε από την Ίντερ για αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρόλα αυτά, μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Πορτογάλου ήρθαν κατά την περίοδό του στην Ιταλία, καθώς με τους «νερατζούρι» κατέκτησε δυο πρωταθλήματα, ενώ κατάφερε να πανηγυρίσει και το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League.

Όπως φαίνεται, ο 56χρονος έχει διατηρήσει καλές αναμνήσεις από το πέρασμά του στο Μιλάνο και σε πρόσφατη συνέντευξή του χαρακτήρισε την Ίντερ ως τον πιο ιδανικό σύλλογο που έχει εργαστεί, ενώ αποκάλυψε πως ήδη έχει απορρίψει μια πρόταση για να επιστρέψει στους πάγκους.

«Δεν θα πήγαινα σε μια ομάδα χωρίς φιλοδοξία, απέρριψα μια πρόταση γιατί θέλω ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Ο ιδανικός σύλλογος ήταν αυτό που είχα στην Ίντερ, ένας σύλλογος με φιλοδοξία και με ανθρώπους με τους οποίους ήθελα να δουλέψω και μου άρεσε να δουλεύω», είπε σε δηλώσεις του στην «Telegraph».

Ερωτηθείς για το τι αναζητά από την επόμενη ομάδα που θα εργαστεί, ο Πορτογάλος στάθηκε στο πάθος αλλά και στο να μην υπάρχουν εσωτερικές…αναταραχές.

«Δεν θέλω να υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα. Θέλω να δουλέψω σε ένα κλαμπ που καταλαβαίνει πως πρέπει να υπάρχει μια οργάνωση. Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, έχω δουλέψει κάτω από όλες τις πιθανές συνθήκες. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες δεν έρχονται εξαιτίας της οργάνωσης, αλλά το από πάθος που υπάρχει».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ