Μπατιστούτα: «Είμαι νικητής γιατί έμεινα στη Φιορεντίνα ώστε να παλεύει κόντρα στους ισχυρούς»

Μπατιστούτα: «Είμαι νικητής γιατί έμεινα στη Φιορεντίνα ώστε να παλεύει κόντρα στους ισχυρούς»

Ο θρυλικός Μπατιγκόλ εξήγησε τον λόγο που έμεινε για πολλά χρόνια στους Βιόλα παρά το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών μεγαθηρίων για να τον αποκτήσουν.

Ο ζωντανός θρύλος της Φιορεντίνα, ο μεγάλος Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, σε δηλώσεις του σε αμερικάνικο επιχειρηματικό φόρουμ, αναφέρθηκε στο παρελθόν του στη Φλωρεντία και στο γεγονός ότι υπηρέτησε για χρόνια τη βιόλα φανέλα παρά το γεγονός ότι ευρωπαϊκά μεγαθήρια έριζαν για την υπογραφή του.

Ο παλαίμαχος πλέον Αργεντίνος άσος, τόνισε ότι ποτέ του δεν θέλησε να είναι ηγέτης, και αποκάλυψε πως νιώθει νικητής παρότι δεν κατέκτησε κάποιο τρόπαιο, απλώς γιατί τα άφησε όλα για να μείνει στη Φιορεντίνα και να παλεύει μαζί της κόντρα στους ισχυρούς!

«Ποτέ δεν μου άρεσε να είμαι ο ηγέτης του ρόστερ, γιατί όταν γίνεσαι ηγέτης, τότε είσαι αυτός που ευθύνεται για τις νίκες και τις ήττες. Πάντα στον ποδοσφαιριστή συμπεριφέρονταν σαν προϊόν. Στην Φιορεντίνα ήμουν ένας παίκτης που τον ήθελαν η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μίλαν, αλλά πάντα επέλεγα την ηρεμία της Φλωρεντίας», σχολίασε ο Μπατιστούτα και πρόσθεσε:

«Αν είχα πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης θα είχα κατακτήσει τρόπαια σίγουρα. Θα είχα σκοράρει πάνω από 200 γκολ, αλλά θα βαριόμουνα. Το ίδιο θα μου συνέβαινε αν πήγαινα στη Μίλαν. Γι’ αυτό νιώθω νικητής, παρότι δεν κατέκτησα κάποιο τρόπαιο. Είμαι νικητής γιατί τα άφησα όλα για να συνεχίσω στη Φιορεντίνα ώστε αυτή να παλεύει κόντρα στους ισχυρούς», ήταν τα λόγια του Μπατιστούτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ