Στο «στόχαστρο» της Ίντερ ο Αλέγκρι

Στο «στόχαστρο» της Ίντερ ο Αλέγκρι

Οι νερατζούρι περιμένουν τις εξελίξεις για το μέλλον του Ιταλού τεχνικού στην Γιουβέντους και είναι έτοιμοι να κάνουν πρόταση στον 52χρονο προπονητή αν φύγει από την βέκια σινιόρα

Η Ίντερ είναι σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς θεωρείται σίγουρο πως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι θ’ αποχωρήσει την τεχνική ηγεσία της ομάδας στο τέλος της σεζόν.

Ένα από τα ονόματα που έχει ακουστεί είναι αυτό του Αντόνιο Κόντε, αλλά φαίνεται πως υπάρχει κι άλλος προπονητής στην λίστα των νερατζούρι κι αυτός είναι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Tuttosport, η Ίντερ περιμένει τις εξελίξεις που αφορούν την παραμονή ή όχι του 52χρονου τεχνικού στον πάγκο της Γιουβέντους και αν ο Αλέγκρι δεν συνεχίσει στην βέκια σινιόρα, τότε οι νερατζούρι θα του κάνουν πρόταση για να καθίσει στον πάγκο της Ίντερ.

Ο Αλέγκρι θα συναντηθεί τον Απρίλιο με τον Αντρέα Ανιέλι για να συζητήσουν αν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους και η Ίντερ είναι διατεθειμένη να περιμένει το αποτέλεσμα της συνάντησης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ