Αρνείται να προπονηθεί ο Ικάρντι

Αρνείται να προπονηθεί ο Ικάρντι

Στα άκρα η κόντρα του διεθνούς στράικερ με την Ίντερ καθώς ο Αργεντινός επιθετικός δεν παίρνει μέρος στις προπονήσεις των νερατζούρι

Στο… απροχώρητο φαίνεται πως έχει φτάσει η κόντρα του Μάουρο Ικάρντι με την Ίντερ καθώς ο διεθνής επιθετικός συνεχίζει να μην προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, επικαλούμενος ενοχλήσεις στο γόνατο. Ο Αργεντινός επιθετικός τονίζει πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του στο γόνατο και γι’ αυτό τον λόγο δεν είναι σε θέση ν’ ακολουθήσει το πρόγραμμα των συμπαικτών του.

Ο Ικάρντι είναι εκτός δράσης από τις αρχές του Φλεβάρη και είναι γνωστό πως βρίσκεται σε μεγάλη κόντρα με την διοίκηση του ιταλικού συλλόγου για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Οι δύο πλευρές δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία παρά τις συζητήσεις μηνών και ο λατινοαμερικάνος σέντερ φορ θέλει να φύγει από την ομάδα του Μιλάνου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ικάρντι και αναμένονται οι εξελίξεις για το μέλλον του διεθνούς στράικερ. Θεωρείται πάντως απίθανο να φορά την φανέλα της Ίντερ και την επόμενη σεζόν ο Αργεντινός επιθετικός.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ