Γιουβέντους: Στα άκρα οι σχέσεις μεταξύ οργανωμένων και διοίκησης (pics)

Γιουβέντους: Στα άκρα οι σχέσεις μεταξύ οργανωμένων και διοίκησης (pics)

Το τελευταίο διάστημα έχει ξεσπάσει ένας «πόλεμος» ανάμεσα στη διοίκηση των «μπιανκονέρι» και στους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας για τα ακριβά εισιτήρια.

Οι σχέσεις μεταξύ των οργανωμένων φίλων της Γιουβέντους και της διοίκησης του Αντρέα Ανιέλι δεν είναι και οι καλύτερες τον τελευταίο καιρό.

Ο λόγος είναι οι πολύ ακριβές τιμές των εισιτηρίων για το γήπεδο. Οι οπαδοί της «μεγάλης κυρίας» τα έχουν βάλει με τη διοίκηση και την κατηγορούν πως έχει φτάσει τις τιμές στα εισιτήρια όσο αξίζουν για να δει κανείς μια παράσταση στο θέατρο.

Την Παρασκευή (8/3) το βράδυ, η απεργία των φίλων της Γιουβέντους συνεχίστηκε και στην αναμέτρηση με την Ουντινέζε.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού υπήρξαν αψιμαχίες μεταξύ των οργανωμένων και του υπόλοιπου σταδίου, το οποίο τους κατηγόρησε ότι δεν υποστηρίζουν και δεν φωνάζουν για την ομάδα.

Η απάντηση των οργανωμένων δεν άργησε να έρθει καθώς, με συνθήματα, άρχισαν να επαινούν ουσιαστικά τους εαυτούς τους, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα ακριβά εισιτήρια.

Οι διαμαρτυρίες συνεχίστηκαν και έξω από το στάδιο, συγκεκριμένα, γύρω από το γήπεδο της Γιουβέντους εμφανίστηκαν συνθήματα γραμμένα στους τοίχους κατά του Αντρέα Ανιέλι και της εταιρίας του. Κατηγορώντας τον πως έχει μετατρέψει, με τις τιμές των εισιτηρίων, το γήπεδο σε… θέατρο.

Οι τόνοι δεν λένε να πέσουν και την Τρίτη είναι μία από τις πιο σημαντικές της σεζόν για την Γιουβέντους, που αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ, και στην οποία οι «μπιανκονέρι» είναι πιθανό να «παραταχθούν» χωρίς τους οπαδούς τους.

Αν συμβεί τελικά κάτι τέτοιο, τότε τα πράγματα για την ομάδα του Αλέγκρι θα είναι δύσκολα μετά την ήττα με σκορ 2-0 στην Ισπανία. Με τους φίλους της μεγάλης κυρίας να θέλουν να συνεχίσουν την πίεση στην διοίκηση του Ανιέλι.

Δείτε μερικά από τα συνθήματα που γράφτηκαν γύρω από το γήπεδο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ