Γουάντα Νάρα: «Ο Ικάρντι θέλει να μείνει στην Ίντερ»

Γουάντα Νάρα: «Ο Ικάρντι θέλει να μείνει στην Ίντερ»

Παρά τη ρήξη ανάμεσα στον Ικάρντι και τη διοίκηση της Ίντερ, η μάνατζερ του Αργεντινού τονίζει πως ο ίδιος θέλει να παραμείνει στο Μιλάνο.

Οι σχέσεις του Μάουρο Ικάρντι με τη διοίκηση της Ίντερ τον τελευταίο καιρό έχουν φτάσει στο απροχώρητο, με τους «νερατζούρι» να αφαιρούν από τον Αργεντινό το περιβραχιόνιο του αρχηγού και τον ίδιο ακολούθως να αρνείται να αγωνιστεί με τη φανέλα του συλλόγου, επικαλούμενος τραυματισμό στο γόνατο.

Όλα μαρτυρούν πως υπάρχει οριστική ρήξη ανάμεσα στις δυο πλευρές, όμως η Γούνατα Νάρα, σε ρόλο… πυροσβέστη, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους. Η σύζυγος και μάνατζερ του Αργεντινού, σε ιταλική εκπομπή, ανέφερε πως στόχος του Ικάρντι είναι να παραμείνει στη Ίντερ, ενώ τόνισε πως ο τραυματισμός του 26χρονου «δεν είναι εφεύρεση».

«Ο Μάουρο (Ικάρντι) θέλει να μείνει στην Ίντερ. Προσπαθώ να τον κάνω να νιώσει καλύτερα και να τα βρούμε με τον σύλλογο» ανέφερε αρχικά για να προσθέσει: «Ο τραυματισμός του στο γόνατο δεν είναι εφεύρεση. Φροντίζει τον εαυτό του καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ