Κατηγορίες εις βάρος δύο γιατρών για τον θάνατο του Αστόρι!

Κατηγορίες εις βάρος δύο γιατρών για τον θάνατο του Αστόρι!

Το πόρισμα του Εισαγγελέα για τον θάνατο του Ντάβιντε Αστόρι οδηγεί σε δίκη δύο γιατρούς για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας.

Ένα χρόνο μετά τον θάνατο του αρχηγού της Φιορεντίνα που «πάγωσε» το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, τα ακριβή αίτια δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί. Ωστόσο το πόρισμα της εισαγγελίας της Φλωρεντίας κάνει λόγο για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας.

Όπως αναφέρουν ιταλικά Μ.Μ.Ε. ο Εισαγγελέας της Φλωρεντίας που ερευνά την υπόθεση σκοπεύει να απαγγείλει κατηγορίες εναντίον δύο γιατρών των Φραντσέσκο Στάνιο, ιατρικός διευθυντής του Ινστιτούτου Αθλητικής Ιατρικής στο Κάλιαρι, και Τζόρτζιο Γκαλάντι, ιατρικό διευθυντής του Κέντρου αναφοράς της αθλητικής ιατρικής στη Φλωρεντία.

Οι γιατροί φέρεται να γνώριζαν τα καρδιακά προβλήματα από τα οποία έπασχε ο πρώην αρχηγός της Φιορεντίνα, αλλά παραβίασαν το πρωτόκολλο της καρδιολογίας, δίνοντας το ελεύθερο στον Αστόρι για να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Μάλιστα ο Εισαγγελέας της Φλωρεντίας αναφέρει ότι ο Γκαλάντι έδωσε το πράσινο φως στον Αστόρι μετά και από τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη το 2016 και το 2017, μολονότι αυτές εμφάνιζαν καρδιακές αρρυθμίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ