Γουάντα Νάρα: «Κοντά σε λύση Ίντερ και Ικάρντι»

Γουάντα Νάρα: «Κοντά σε λύση Ίντερ και Ικάρντι»

Έτοιμος να επιστρέψει και πάλι στην Ίντερ φαίνεται πως είναι ο Αργεντινός, μετά την αποκάλυψη της μάνατζέρ του πως βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με το σύλλογο.

Ανακωχή φαίνεται πως θα επιτευχθεί ανάμεσα σε Ίντερ και Ικάρντι, σύμφωνα με τη Γουάντα Νάρα.

Ο Αργεντινός έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας, μετά την απόφαση της διοίκησης να του αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και όλα έδειχναν πως θα υπάρξει οριστικό «διαζύγιο».

Ωστόσο, ιταλικά ρεπορτάζ μετέδιδαν από την προηγούμενη εβδομάδα πως οι δυο αντιμαχόμενες πλευρές έχουν δεχτεί να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για μια κοινή συμφωνία και τελικά η επιβεβαίωση ήρθε δια στόματος Γουάντα Νάρα.

Όπως παραδέχθηκε η μάνατζερ του 26χρονου, Ίντερ και Ικάρντι βρίσκονται κοντά σε λύση, ώστε ο τελευταίος να επιστρέψει και πάλι στο σύλλογο.

«Είμαστε κοντά σε λύση, είμαστε σχεδόν εκεί. Ο Μάουρο αναρρώνει από τον τραυματισμό του στο γόνατο, ενώ δουλεύει σκληρά για να επιστρέψει στα καλύτερά του. Μίλησα στον Μαρότα και μου είπε πως δεν υπάρχουν προβλήματα μεταξύ του Ικάρντι και των συμπαικτών του.

Άκουσα τι είπαν οι παίκτες στον Τύπο και κανένας από αυτούς δεν είπε κάτι κακό. Το πρόβλημα με τους ανθρώπους είναι ότι συγχέουν τη Γουάντα με τον Ικάρντι, αλλά δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος. Ο Μάουρο θα γυρίσει όταν θα είναι έτοιμος» ήταν τα λόγια της Γουάντα Νάρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ