«Ψήνεται» η τράμπα της χρονιάς στην Ιταλία

«Ψήνεται» η τράμπα της χρονιάς στην Ιταλία

Ίντερ και Νάπολι βρίσκονται σε επαφές για μια ανταλλαγή παικτών που αν προχωρήσει είναι ικανή να αλλάξει τις ισορροπίες στην Serie A.

Η Ίντερ ταλανίζεται από τα προβλήματα στις σχέσεις με τον πρώην αρχηγό της ομάδας, Μάουρο Ικάρντι. Ο Αργεντινός στράικερ μετά από αρκετές μέρες διαμάχης με τους Μιλανέζους κατά τη διάρκεια των οποίων έμεινε εκτός προπονήσεων και αγώνων, επέστρεψε στους νερατζούρι όμως είναι βέβαιο πως θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα για την οποία αγωνίστηκε για 6 σεζόν, πετυχαίνοντας 122 γκολ σε 210 εμφανίσεις.

Την κατάσταση αυτή σίγουρα θέλουν να εκμεταλλευτούν πολλές ομάδες τόσο εντός όσο και εκτός των τειχών. Μία από αυτές σύμφωνα με τον τοπικό τύπο είναι και η Νάπολι που ετοιμάζεται να παίξει ένα πολύ δυνατό χαρτί για να κάνει τον 26χρονο Μάουρο Ικάρντι κάτοικο Σαν Πάολο.

Αυτό δεν είναι άλλο από τον τοπικό ήρωα και γέννημα θρέμμα των παρτενοπέι, Λορέντζο Ινσίνιε, που μετράει 79 γκολ σε 297 συμμετοχές. Ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, φαίνεται να έχει επικοινωνήσει με τον ομόλογο του στην Ίντερ Μπέπε Μαρότα και να του έχει προτείνει σενάριο ανταλλαγής των δύο παικτών.

Η εγκυρότητα του εν λόγω σεναρίου ελέγχεται, αλλά είναι δεδομένο πως η Νάπολι είχε ενδιαφερθεί και πάλι για τον Ικάρντι, όταν είχε χάσει τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν που είχε επιλέξει να πάρει μεταγραφή στη Γιουβέντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ