Σε επαφές με Κόντε η Ρόμα

Σε επαφές με Κόντε η Ρόμα

Σε συζητήσεις με τους Ρωμαίους βρίσκεται ο Ιταλός τεχνικός προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία από τη νέα σεζόν.

Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, η διοίκηση της Ρόμα ανακοίνωσε την απομάκρυνση του του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο από τον πάγκο του συλλόγου, με τον Κλαούντιο Ρανιέρι να αναλαμβάνει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Παρόλα αυτά, οι Ρωμαίοι βρίσκονται σε αναζήτηση για τον επόμενο που θα διαχειριστεί την ομάδα, καθώς ο Ιταλός προορίζεται μονάχα ως προσωρινή λύση. Τα ονόματα που ακούστηκαν μέχρι πρότινος ήταν πολλά, όμως φαίνεται πως οι «τζιαλορόσι» κατέληξαν σε αυτό του Αντόνιο Κόντε.

Ο 49χρονος παραμένει χωρίς δουλειά μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι, όμως φαίνεται πως η παρουσία του μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα, οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου ο Κόντε να μεταβεί στη Ρώμη το προσεχές καλοκαίρι, με τις διαπραγματεύσεις να είναι σε εξαιρετικό στάδιο. Παρότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια συμφωνία, όλα συνηγορούν πως ο Ιταλός ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πατρίδα μετά και την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους το 2016.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ