Ειδική διαχείριση για Ρονάλντο μέχρι το τέλος της σεζόν

Ειδική διαχείριση για Ρονάλντο μέχρι το τέλος της σεζόν

Την απόφαση της Γιουβέντους να προφυλάξει όσο το δυνατόν περισσότερο τον Πορτογάλο μέχρι το τέλος της σεζόν έκανε γνωστή ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντρέα Ανιέλι.

Άτυχος ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Σερβίας με την Πορτογαλία, καθώς αποχώρησε νωρίς από τον αγωνιστικό χώρο εξαιτίας μυϊκού προβλήματος.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, ο 34χρονος αναμένεται να απουσιάσει για μικρό χρονικό διάστημα από τις υποχρεώσεις του με τη Γιουβέντους, ενώ και ο ίδιος παρέμεινε καθησυχαστικός τονίζοντας πως γνωρίζει πολύ καλά το σώμα του.

Παρόλα αυτά, ο τραυματισμός του Κριστιάνο προκάλεσε ανησυχία στους ιθύνοντες της «Γηραιάς Κυρίας», οι οποίοι αποφάσισαν να μην πάρουν ρίσκα με την περίπτωσή του. Όπως τόνισε, μάλιστα και ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντρέα Ανιέλι, θα υπάρξει ειδική διαχείριση στον Πορτογάλο μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Είναι καλά, αλλά θα δούμε πότε θα επιστρέψει. Το καλό με την ομάδα μας είναι ότι μπορεί να υπολογίζει σε 25 ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Προφανώς και η παρουσία του Κριστιάνο στα παιχνίδια δίνει μια παραπάνω ασφάλεια για τη νίκη, όμως, θα πρέπει να φροντίσουμε για το μέλλον και είναι προτιμότερο ν’ αποφευχθεί οποιοδήποτε ρίσκο. Θα τον προφυλάξουμε για τους επόμενους μήνες της σεζόν κι όχι απλά για ένα παιχνίδι» ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα των «μπιανκονέρι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ