Γιουβέντους – Έμπολι 1-0

Γιουβέντους – Έμπολι 1-0

Ο Μόισε Κεν σκόραρε και η Γιουβέντους προσπέρασε το εμπόδιο της Έμπολι (1-0) και αποσπάστηκε στο +18 από τη δεύτερη της βαθμολογίας Νάπολι

Με το μυαλό στην ευρωπαϊκή μάχη με τον Άγιαξ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα… πιτς, η Γιουβέντους ξεπέρασε το εμπόδιο της Έμπολι (1-0) χάρη στο γκολ του Μόισε Κεν και αποσπάστηκε στο +18 από την δεύτερη της βαθμολογίας Νάπολι.

Ο 18χρονος Κεν στα τρία τελευταία παιχνίδια εντός των τειχών μετρά ισάριθμα γκολ, ενώ βρήκε δίχτυα και με την Εθνική Ιταλίας, τόσο απέναντι στην Φινλανδία, όσο και απέναντι στο Λίχτενσταϊν.

Η Έμπολι προέβαλε σθεναρά αντίσταση κόντρα στους Μπιανκονέρι και έδωσε ό,τι είχε προκειμένου να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα ήτνα πολύτιμο για τη μάχη της παραμονής. Όμως ο Ιταλός άσος στο 72′, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα σκόραρε και χάρισε το «τρίποντο» στην ομάδα του Αλέγκρι.

Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός φορ με άμεση εκτέλεση μετά από πάσα του Μάντζουκιτς «έγραψε» το τελικό 1-0, που ανέβασε διαμόρφωσε το +18 της πρωταθλήτριας Ιταλίας που πλέον επικεντρώνεται στη μάχη των Αστεριών κόντρα στον Άγιαξ!

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ζοάο Κανσέλο, Ρουγκάνι, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο (61′ Σπινατσόλα), Μπεντανκούρ, Τσαν, Πιάνιτς, Ματουιντί (69′ Κιν), Μπερναρντέσκι (84′ Κάσερες), Μάντζουκιτς.

Εμπολι (Αουρέλιο Αντρεατσόλι): Ντραγκόφσκι, Βέσελι, Μαϊέτα (80′ Πασκουάλ), Ντελ’Ορκο, Ντι Λορέντσο, Κρούνιτς (80′ Ακουα), Μπενάσερ, Τζούνιορ Τραορέ, Πάγιατς (79′ Σαλίχ Ουτσάν), Ντιέγκο Φαρίας, Καπούτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ