Σαμπντόρια – Μίλαν 1-0

Σαμπντόρια – Μίλαν 1-0

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα έκανε «δώρο» το γκολ στην Σαμπντόρια στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης και η Μίλαν ηττήθηκε με 1-0 στο «Λουίτζι Φεράρις».

Ένα τραγικό λάθος του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα ήταν αρκετό προκειμένου η Μίλαν να ηττηθεί με 1-0 στην έδρα της Σαμπντόρια και να χάσει μεγάλη ευκαιρία να προσπεράσει την Ίντερ στην 3η θέση της Serie A.

Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 1ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Ιταλός γκολκίπερ της Μίλαν έκανε «δώρο» το γκολ στον Ντεφρέλ, όταν στην προσπάθεια του να πασάρει σε συμπαίκτη του, έδωσε τη μπάλα στον παίκτη της Σαμπντόρια και αυτός έκανε το 1-0.

Οι «ροσονέρι» πραγματοποίησαν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις τους μέσα στο 2019, καθώς με εξαίρεση ένα σουτ του Πιόντεκ στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά.

Αντιθέτως οι γηπεδούχοι, είχαν αρκετές ευκαιρίες για 2ο γκολ, με κορυφαία το δοκάρι του Κουαλιαρέλα στο 71ο λεπτό, φτάνοντας σε μία απρόσμενα εύκολη επικράτηση.

Ένα τραγικό λάθος του Ντοναρούμα μόλις στο πρώτο λεπτό στάθηκε καθοριστικό για την Μίλαν που ηττήθηκε από την Σαμπντόρια με 1-0 και βλέπει την θέση της στην τετράδα να γίνεται ξανά επισφαλής.

Έτσι, η Μίλαν παρέμεινε στους 51 βαθμούς και την 4η θέση, ενώ η Σαμπντόρια ανέβηκε στην 6η θέση με 45 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ