Σπαλέτι: «Βασικός με Τζένοα ο Ικάρντι»

Σπαλέτι: «Βασικός με Τζένοα ο Ικάρντι»

Ξανά στο βασικό σχήμα της Ίντερ μετά από διάστημα δυο μηνών θα είναι ο Ικάρντι, αφού όπως τόνισε ο τεχνικός των «νερατζούρι» επιτεύχθηκε συμφωνία ανάμεσα σε κλαμπ και ποδοσφαιριστή.

Το σίριαλ ανάμεσα σε Ίντερ και Ικάρντι φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του. Ο Αργεντινός εδώ και περίπου δυο μήνες έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας μετά και την απόφαση της διοίκησης να του αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, γεγονός που οδήγησε σε ολική ρήξη ανάμεσα στις πλευρές.

Όλα αυτά, όμως, φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν καθώς όπως τόνισε ο τεχνικός του συλλόγου, Λουτσιάνο Σπαλέτι, υπήρξε επιτέλους συμφωνία ανάμεσα στο κλαμπ και τον ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα ο 26χρονος να ετοιμάζεται να φορέσει εκ νέου τη φανέλα των «νερατζούρι».

Η επιστροφή του Ικάρντι, μάλιστα, θα συμβεί όσο το δυνατόν νωρίτερα, όπερ σημαίνει πως θα δώσει το παρών στο αυριανό παιχνίδι (3/4) κόντρα στη Τζένοα, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τον προπονητή του.

«Το έργο του Μαρότα ήταν καθοριστικής σημασίας για να βρεθεί λύση ανάμεσα στην Ίντερ και τον Ικάρντι και πλέον ο Μάουρο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα» δήλωσε αρχικά ο 60χρονος τεχνικός για να συνεχίσει:

«Ο Μάουρο είναι πιο σημαντικός από τον Μέσι και τον Ρονάλντο μαζί. Θα ξεκινήσει κανονικά αύριο. Θα παίξει και θα δούμε αν χρειαστεί να βγει από το γήπεδο πριν το τέλος του αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ