Σαμπντόρια – Ρόμα 0-1 (vid)

Σαμπντόρια – Ρόμα 0-1 (vid)

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι «σκότωσε» την Σαμπντόρια (0-1) και κράτησε τη Ρόμα σε τροχιά Ευρώπης.

Επιτέλους νίκη για τη Ρόμα. Οι Τζιαλορόσι μετά από τρεις σερί γκέλες επέστρεψαν στις επιτυχίες και παρέμειναν σε τροχιά Ευρώπης. Μεγάλος πρωταγωνιστής στη δύσκολη, αλλά παλικαρίσια εκτός έδρας νίκη επί της Σαμπντόρια με 1-0 ήταν ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Ο αρχηγός της Ρόμα βγήκε μπροστά όταν είδε τα δύσκολα και βοήθησε την ομάδα του να πάρει μια πολύ σπουδαία νίκη, η οποία την κρατάει στην 6η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League. Οι φιλοξενούμενοι σε ένα ακόμα παιχνίδι, πάντως, παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα.

Η Σαμπντόρια κράταγε με ευκολία το μηδέν στην άμυνα, μέχρι το ’75, όταν «χτύπησε» ο αρχηγός. Ο Ντε Ρόσι με προβολή από κοντά μετά από στημένη φάση σκόραρε και χάρισε το τρίποντο στη Ρόμα. Αυτή μάλιστα ήταν η δεύτερη νίκη του Κλαούντιο Ρανιέρι στο τιμόνι της ιταλικής ομάδας, έπειτα από το 2-1 επί της Έμπολι στις 11 Μαρτίου.

Οι Τζιαλορόσι, όπως προαναφέραμε, σκαρφάλωσαν στην έκτη θέση με 51 βαθμούς σε 31 ματς. Από την άλλη, η Σαμπντόρια έχασε έδαφος στη μάχη που δίνει για την έξοδο στην Ευρώπη και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να κάνει πράξη το όνειρό της.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ