Αυτή θα είναι η νέα Ίντερ του Κόντε

Αυτή θα είναι η νέα Ίντερ του Κόντε

Η Ίντερ φαίνεται να έχει κλεισμένο τον Αντόνιο Κόντε και η Gazzetta dello Sport αναλύει το μεταγραφικό πλάνο της διοίκησης των Νερατζούρι.

O Αντόνιο Κόντε φαίνεται θα είναι ο επόμενος προπονητής της Ίντερ, αντικαθιστώντας τον Λουτσιάνο Σπαλέτι στην τεχνική ηγεσία των Νερατζούρι.

Ο Μπέπε Μαρότα φαίνεται να έχει  επιβάλλει στη διοίκηση των Μιλανέζων,  να κάνουν κίνηση για τον Ιταλό τεχνικό, αφήνοντας στην άκρη τις περιπτώσεις των Μουρίνιο, Ποτσετίνο και Σάρι.

Η Gazzetta dello Sport δεν έχει  μείνει εκεί, πηγαίνοντας την υπόθεση ένα βήμα παρακάτω, παραθέτοντας τα «θέλω» του για την επόμενη χρονιά.

Δείτε αυτούς που ζητάει ο Ιταλός τεχνικός από την διοίκηση της Ίντερ:

Στην μεσαία γραμμή  Κόντε προορίζει για βασικό τον Ναϊνγκολάν,  θέλοντας όμως και ένα μεγάλο όνομα για να μπορεί να πλαισιώσει τον Μπρόζοβιτς. Βασικοί υποψήφιοι είναι οι με τΡάκιτιτς, Γκουντογκάν, Έρικσεν και Μπαρέλα.

Στο χώρο της επίθεσης ο πρώην προπονητής της Τσέλσι δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ο Μάουρο Ικάρντι. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό ο Κοντέ θα ζητήσει τον Λουκάκου, με εναλλακτικές λύσεις τους, Τζέκο (Ρόμα) και Ζαπάτα (Σαμπντόρια).

 

Από ότι είναι αντιληπτό, η Ίντερ θα έχει ένα πολύ καυτό μεταγραφικό καλοκαίρι και απομένει να δούμε τι από όλα αυτά θα επαναληφθούν.

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ