Κάλιαρι – Σαμπντόρια 2-2

Κάλιαρι – Σαμπντόρια 2-2

Σε ένα χορταστικό ματς, η Κάλιαρι παρά τον καυτό Φάμπιο Κουαλιαρέλα που πέτυχε δυο γκολ για την Σαμπντόρια ήρθε ισόπαλη με τους Γενοβέζους με 2-2.

Το ματς ξεκίνησε πολύ στραβά για την Κάλιαρι στο Sardegna Arena. Ο έμπειρος φορ Φάμπιο Κουαλιαρέλα με δύο γρήγορα γκολ (12’ και 19’) έκανε όλους στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων να πιστέψουν πως θα είχαν ένα εύκολο και κυρίως νικηφόρο απόγευμα.

Στο δεύτερο όμως ημίχρονο η ιστορία εξελίχθηκε από την ανάποδη! Μέσα σε τέσσερα λεπτά η Κάλιαρι έφερε το ματς στα ίσα με τους Φαρίας (56’) και Παβολέτι 60’. Από εκεί και πέρα οι δυο ομάδες προτίμησαν όπως εξελίχθηκε το σκορ, το λιγότερο κακό αποτέλεσμα (ισοπαλία) και δεν δημιούργησαν κάποια αξιόλογη φάση μετά τα γκολ της Κάλιαρι με το 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Κάλιαρι: Κράνιο – Ρομάνια, Τσεπιτέλι (Πισακάνε 4’), Αντρεόλι – Φαραγκό (Φαν ντερ Βιλ 33’), Ιονίτα, Σιγκαρίνι, Ντεσένα (Φαρίας 40’), Παντοΐν – Ζοάο Πέδρο – Παβολέτι

Σαμπντόρια: Βιβιάνο – Μπερεζίνσκι, Φεράρι, Σιλβέστρε, Μούρου – Μπαρέτο, Τορέιρα, Πράετ – Ραμίρες (Καπράρι 70’) – Κουαλιαρέλα, Ζαπάτα (Κοβάτσκι 89’)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ