ΣΠΑΛ – Γιουβέντους 2-1

ΣΠΑΛ – Γιουβέντους 2-1

Η Γιουβέντους ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από την ΣΠΑΛ και θα χρειαστεί να περιμένει την επόμενη αγωνιστική προκειμένου να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Την ήττα με 2-1 στην έδρα της ΣΠΑΛ γνώρισε η Γιουβέντους, σε ένα ματς στο οποίο παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στην σύνθεση της, έχοντας στην βασική της 11άδα τον Κύπριο χαφ, Γρηγόρη Καστάνο.

Το σκορ για τους «μπιανκονέρι» άνοιξε ο Κιν στην πρώτη ευκαιρία τους στο παιχνίδι. Ο Καστάνος έκανε το σουτ από τα δεξιά, η μπάλα κόντρα στο πόδι του νεαρού Ιταλού επιθετικού και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η ΣΠΑΛ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, όταν στο 49′ ο Μπονιφάζι από κοντά με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, έκανε το 1-1. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 74ο λεπτό, με γκολ του Φλοκάρι, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Μούργκια.

Η ΣΠΑΛ με αυτή τη νίκη ουσιαστικά ξεμπέρδεψε με την παραμονής της στην κατηγορία, καθώς βρίσκεται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Γιουβέντους παρέμεινε στους 84 βαθμούς και θα χρειαστεί να περιμένει την επόμενη αγωνιστική, προκειμένου να κατακτήσει και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ