Ρόμα – Ουντινέζε 1-0

Ρόμα – Ουντινέζε 1-0

Χάρη σε γκολ του Έντιν Τζέκο στο 67', η Ρόμα επικράτησε με 1-0 της Ουντινέζε στο Ολίμπικο και ανέβηκε έστω και προσωρινά στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Έστω και δύσκολα, η Ρόμα επικράτησε με 1-0 της Ουντινέζε στο Ολίμπικο και προσπέρασε προσωρινά την Μίλαν στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Με τον Κώστα Μανωλά να αγωνίζεται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι «τζιαλορόσι» τα βρήκαν σκούρα για περίπου μία ώρα κόντρα στην Ουντινέζε, η οποία όχι μόνο κράταγε το μηδέν πίσω, αλλά κατάφερε να φτάνει με αξιώσεις στην εστία του Μιράντε και να δημιουργεί φάσεις.

Το «χρυσό» γκολ για τους Ρωμαίους πέτυχε ο Έντιν Τζέκο στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από ωραία πάσα του Στέφαν Ελ Σαραουί. Έτσι, η Ρόμα περιμένει το αποτέλεσμα του Μίλαν-Λάτσιο που παίζει αυτή την ώρα προκειμένου να δει αν θα παραμείνει στην 4η θέση, που οδηγεί στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Ρόμα: Μιράντε, Ζουάν Ζεζούς (46′ Φλορέντσι), Μανωλάς, Φάσιο, Μαρκάνο, Κριστάντε, Ντε Ρόσι (69′ Ούντερ), Τζανιόλο, Σικ (46′ Πελεγκρίνι), Ελ Σαραουί, Τζέκο.

Ουντινέζε: Μούσο, Λάρσεν, Ντε Μαϊό (84′ Τεόντορτσικ), Τρόοστ-Έκονγκ, Σαμίρ, Ντ’ Αλεσάντρο (72′ Πουσέτο), Ντε Πάουλ, Μαντραγκόρα (69′ Σάντρο), Φοφανά, Οκάκα, Λαζάνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ