«Ο Ρονάλντο αποχωρεί του χρόνου από Γιουβέντους»

«Ο Ρονάλντο αποχωρεί του χρόνου από Γιουβέντους»

Μια ακόμη σεζόν αναμένεται να φοράει τη φανέλα της Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως υποστηρίζει σχετικά δημοσίευμα από την Ιταλία.

Η Γιουβέντους απέτυχε για ακόμη μια φορά να φτάσει στην ύψιστη διάκριση και να κατακτήσει το Champions League, αφού γνώρισε πρόωρο αποκλεισμό από την προημιτελική φάση της διοργάνωσης μετά την ήττα στο Τορίνο από τον Άγιαξ.

Οι προσδοκίες ήταν εμφανώς αυξημένες τη φετινή χρονιά στο στρατόπεδο των «μπιανκονέρι», καθώς σε αντίθεση με τα προηγούμενα έτη, στο ρόστερ της «Γηραιάς Κυρίας» υπήρχε πλέον ο… «βασιλιάς» του Champions League.

Μετρώντας πέντε κατακτήσεις, ο Ρονάλντο έφτασε τη φετινή σεζόν στο Τορίνο με πρωταρχικό στόχο να σπάσει… την κατάρα των 22 χρόνων και να στέψει τους Ιταλούς και πάλι πρωταθλητές Ευρώπης.

Παρόλα αυτά, η προσπάθεια του 34χρονου σούπερσταρ δεν έφτασε αρκετή για τη Γιουβέντους ώστε να πορευτεί πιο μακριά στη διοργάνωση και τα πρώτα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για φυγή του Πορτογάλου δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Συγκεκριμένα, η «La Repubblica» υποστηρίζει πως ο Κριστιάνο δεν πρόκειται να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με τους «μπιανκονέρι» και αναμένεται να αποχωρήσει νωρίτερα από το 2022 που ορίζει η συμφωνία.

Όπως αναφέρεται μάλιστα, ο Κριστιάνο θα αποχαιρετήσει το καλοκαίρι του 2020 την Ιταλία, πράγμα που σημαίνει πως θα έχει μόλις μια ακόμη ευκαιρία να κατακτήσει την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, φορώντας τη φανέλα της «Γηραιάς Κυρίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ