Τέλος η σεζόν για Κεντίρα

Τέλος η σεζόν για Κεντίρα

Ο Σάμι Κεντίρα έκανε γνωστό πως θα μπει σε χειρουργείο για να απαλλαγεί από τους πόνους στο γόνατο, χάνοντας έτσι το υπόλοιπο της σεζόν.

Την πόρτα του χειρουργείου αποφάσισε να περάσει ο Σάμι Κεντίρα προκειμένου να βάλει τέλος στο πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο.

Ο Γερμανός χαφ της Γιουβέντους διανύει μια από τις χειρότερες σεζόν του όσον αφορά τους τραυματισμούς, οι οποίοι τον έχουν πλήξει αφόρητα. Μετά την καρδιακή αρρυθμία αλλά και τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο, ο 32χρονος έχει ακόμα ένα θέμα να ξεπεράσει και μάλιστα το πιο μακροχρόνιο.

Η ημερομηνία έγραφε 19 Σεπτεμβρίου, όταν αποχώρησε στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Βαλένθια με ισχυρούς πόνους στο γόνατο. Έκτοτε εκείνοι έμειναν μαζί του, με τον ίδιο να μην μπορεί να αποδώσει τα αναμενόμενα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Μάλιστα το πρόβλημα στο πόδι είχε αντίκτυπο και στις συμμετοχές του με τους «μπιανκονέρι», καθώς την τρέχουσα περίοδο έχει καταφέρει να μετρήσει μόλις 17 εμφανίσεις.

Πλέον, όμως, ο Κεντίρα αποφάσισε να βάλει τέλος στον πολύμηνο εφιάλτη και γνωστοποίησε πως θα προβεί σε επέμβαση ώστε να απαλλαγεί από τους πόνους, ξεπερνώντας έτσι και τον τελευταίο τραυματισμό που αποκόμισε τη φετινή περίοδο.

«Έπειτα από τέσσερις μήνες με διαρκή πόνο στο γόνατό μου, με κάποιες ημέρες χειρότερες από τις άλλες, αποφάσισα να υποβληθώ σε επέμβαση. Ανυπομονώ να επιστρέψω και να παίξω για να πετύχουμε τους στόχους μας την επόμενη σεζόν» ήταν τα λόγια του Γερμανού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ