Πιάνιτς : «Ήμασταν καλύτεροι από την Ίντερ»

Πιάνιτς : «Ήμασταν καλύτεροι από την Ίντερ»

Κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος έμεινε ο Μίραλεμ Πιάνιτς από την ισοπαλία που απέσπασε η Γιουβέντους από την Ίντερ.

Η Γιουβέντους πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση απέναντι στην Ίντερ στο χθεσινό (9/12) «derby d’ Italia», αλλά είτε τα δοκάρια είτε ο Χαντάνοβιτς στέρησαν τη νίκη (0-0) από την Γηραιά Κυρία.

Αυτό το αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με την εικόνα που έδειξε η ιταλική ομάδα, δεν άφησε ικανοποιημένο τον Μίραλεμ Πιάνιτς. Ο 27χρονος χαφ μίλησε στο επίσημο σάιτ της Γιουβέντους μετά τον χθεσινό αγώνα και είπε πως οι Μπιανκονέρι άξιζαν τη νίκη, ενώ τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ότι μπορούν για να κατακτήσουν το Σκουντέτο.

«Είναι κρίμα που δεν κερδίσαμε την Ίντερ, γιατί είμασταν καλύτεροι. Μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, καθώς είχαν πολύ λίγες ευκαιρίες. Κάποιες φορές η μπάλα δεν θέλει να μπει. Σεβόμαστε τόσο την Ίντερ, όσο και τις υπόλοιπες ομάδες. Εξάλλου το αξίζουν που είναι πρώτοι στην Ιταλία. Θέλουμε το Σκουντέτο και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το κατακτήσουμε», ανέφερε ο διεθνής Βόσνιος.

Όσον αφορά την κλήρωση της Δευτέρας (11/12) για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ο Πιάνιτς δήλωσε: «Δεν έχει σημασία ποιόν θα αντιμετωπίσουμε. Όποια ομάδα και να κληρωθεί με μας θα είναι σίγουρα πολύ δυνατή».

Την φετινή σεζόν ο Μίραλεμ Πιάνιτς έχει 19 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την Γιουβέντους. Η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι μετά από 16 αγωνιστικές της Σέριε Α, βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 38 βαθμούς (12 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ