Ίντερ – Ρόμα 1-1

Ίντερ – Ρόμα 1-1

Ίντερ και Ρόμα ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στο Μιλάνο, αποτέλεσμα που δεν βολεύει καμιά τους στη μάχη για μια θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Με την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Μίλαν, η Πάρμα έκανε δώρο στις Ίντερ και Ρόμα, εκείνες όμως δεν το… άνοιξαν. «Νερατζούρι» και «τζιαλορόσι» ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο Μιλάνο, με αποτέλεσμα καμία εκ των δύο να μην καταφέρει να ξεφύγει στη μάχη για μια θέση στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Δίχως τον Κώστα Μανωλά στην βασική της σύνθεση, η Ρόμα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 14ο λεπτό, με τρομερό πλασέ του Ελ Σαραουί έπειτα από ωραία πάσα του Έντιν Τζέκο.

Στη συνέχεια η Ίντερ ισορρόπησε το παιχνίδι, πίεσε τους Ρωμαίους χάνοντας κάποιες ευκαιρίες και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 61′, με τον Περίσιτς να κάνει το 1-1 με καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Ντ’Αμπρόσιο. Οι γηπεδούχοι μάλιστα θα μπορούσαν να πάρουν και το ματς, αλλά ο Λαουτάρο στο 70′ δεν κατάφερε να σκοράρει από καλή θέση.

Έτσι η Ίντερ έφτασε τους 61 βαθμούς και διατηρεί διαφορά ασφαλείας από την 4η Μίλαν, ενώ η Ρόμα βρίσκεται στους 55 και την 5η θέση.

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Ασαμόα, Ντε Φράι, Ντ’ Αμπρόσιο, Σκρίνιαρ, Πέρισιτς, Ναϊνγκολάν (54′ Ικάρντι), Βαλέρο, Βεσίνο, Πολιτάνο (84′ Μπαλντέ), Λαουτάρο (79′ Ζοάο Μάριο)

Ρόμα: Μίραντε, Κολάροφ, Φάτσιο, Ζεσούς, Φλορέντσι, Ν’Ζονζί, Κριστάντε, Πελεγκρίνι (81′ Κλάιφερτ), Ουντέρ (46′ Ζανιόλο), Τζέκο, Ελ Σαράουι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ