Νάπολι – Αταλάντα 1-2

Νάπολι – Αταλάντα 1-2

Η Αταλάντα επικράτησε 2-1 στην έδρα της Νάπολι και μάλιστα με ανατροπή και πλέον ισοβαθμεί με την Μίλαν στην βαθμολογία της Serie A.

Μια Αταλάντα, φτιαγμένη για τα… αστέρια! Η ομάδα του Γκασπερίνι έκλεισε το σπίτι της Νάπολι, επικρατώντας με 2-1 και πλέον «παίζει» δυνατά για μια θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Οι Ναπολιτάνοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, πίεσαν και στο 28ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μέρτενς. Στο 50′ μάλιστα βρέθηκαν μια ανάσα από ένα 2ο γκολ, όταν ο ο Μίλικ βρέθηκε τετ α τετ με τον Γκολίνι, έσκαψε ιδανικά, αλλά πάνω στη γραμμή ο Μασιέλο έδιωξε εντυπωσιακά. Και κάπου εκεί, ξεκίνησε η αντεπίθεση της Αταλάντα.

Αρχικά ο Ζαπάτα στο 69′ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, πετυχαίνοντας το 14ο εκτός έδρας γκολ του, ενώ ο Πάσαλιτς στο 80′ σκόραρε για το 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων, ολοκληρώνοντας μια μεγάλη ανατροπή.

Έτσι, η Αταλάντα έφτασε τους 56 βαθμούς και την 5η θέση της βαθμολογίας, όσους έχει και η Μίλαν που βρίσκεται στην 2η θέση. Από την άλλη η Νάπολι έμεινε στους 67, έχοντας κλειδώσει εδώ και καιρό την 2η θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ