Ζήτησε τον Κώστα Μανωλά από τη Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ζήτησε τον Κώστα Μανωλά από τη Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται να έχει ζητήσει μεταγραφές ενόψει της νέας σεζόν και στη λίστα της Γιουβέντους υπάρχουν αρκετοί γνωστοί παίκτες.

Η Γιουβέντους κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στην Ιταλία δείχνοντας για ακόμη μία δορά την κυριαρχία της εντός συνόρων, ωστόσο στον μεγάλο της στόχο, που ήταν το Τσάμπιονς Λιγκ δεν τα κατάφερε αφού αποκλείστηκε από τον Άγιαξ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν πολύ καλός απέναντι στη Ολλανδική ομάδα, αλλά δεν κατάφερε να την οδηγήσει στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο στόχος των «μπιανκονέρι» δεν είναι άλλος φυσικά από την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης και για αυτό άλλωστε απέκτησε και τον Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος φέρεται να μίλησε με τη διοίκηση της «Μεγάλης Κυρίας» και να ζήτησε την ενίσχυση της ομάδας κατά την καλοκαιρινή περίοδο με σκοπό η Γιουβέντους να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική και να διεκδικήσει στα ίσα το τρόπαιο με τα «μεγάλα αυτιά«.

Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport» ο 34χρονος επιθετικός φαίνεται να έχει ζητήσει από τον πρόεδρο της ομάδας, Αντρέα Ανιέλι, την απόκτηση του Κώστα Μανωλά για να ενισχυθεί το κέντρο της άμυνας.

Ο Έλληνας αμυντικός έχει ρήτρα αγοράς στη Ρόμα ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ, οπότε καταλαβαίνουμε πως δεν θα είναι δύσκολο για τη Γιουβέντους να καταβάλει αυτό το ποσό στους Ρωμαίους. Ωστόσο αναμένεται να γίνει «μάχη» για την απόκτηση του καθώς και άλλοι μεγάλοι σύλλογοι τον έχουν στο στόχαστρο τους.

Ακόμη οι «μπιανκονέρι» εξετάζουν τις περιπτώσεις των Ζοάο Φέλιξ (Μπενφίκα), Ραφαέλ Βαράν (Ρεάλ Μαδρίτης), Τανγκί Εντομπελέ (Λυών), Φεντερίκο Κιέζα (Φιορεντίνα) καιΓιου Ίσκο (Ρεάλ Μαδρίτης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ