«Πρώτη μεταγραφή της Γιουβέντους ο Μανωλάς»

«Πρώτη μεταγραφή της Γιουβέντους ο Μανωλάς»

Ο ιταλικός Τύπος θεωρεί σίγουρη την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από την πρωταθλήτρια Ιταλίας, με τους μπιανκονέρι να δίνουν 36 εκατ. ευρώ στην Ρόμα

Δεδομένη θεωρεί ο ιταλικός Τύπος την μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στην Γιουβέντους κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Κοριέρε Ντέλο Σπορτ», σύμρωνα με το οποίο οι μπιανκονέρι έχουν συμφωνήσει με την Ρόμα για την απόκτηση του παίκτη.

Πάντα με βάση τις συγκεκριμένες πληροφορίες, η πρωταθλήτρια Ιταλίας θα δώσει την ρήτρα στην Ρόμα, ύωους 36 εκατ. ευρώ και ο διεθνής κεντρικός αμυντικός θα μετακομίσει από την «αιώνια» πόλη στο Τορίνο.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι η ιταλική εφημερίδα επισημαίνει πως η μεταγραφή γίνεται με την σύμφωνη γνώμη του μεγάλου μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα και θα ανακοινωθεί αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Η Κοριέρε τονίζει πως ο Μανωλάς θα είναι η πρώτη μεταγραφή της Γιουβέντους το φετινό καλοκαίρι και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να σταθεί κάποιος και στα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες για τον πρώην κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε πως οι ιταλικές εφημερίδες έγραψαν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε από την διοίκηση της βέκια σινιόρα την απόκτηση του Έλληνα στόπερ από την Ρόμα. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιούβε έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Μανωλά και θεωρεί πως με την απόκτηση του διεθνούς κεντρικού μπακ, η Γιουβέντους θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την αμυντική της γραμμή.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ