Γουάντα Νάρα: «Για άλλα 150 χρόνια στην Ίντερ ο Ικάρντι»

Γουάντα Νάρα: «Για άλλα 150 χρόνια στην Ίντερ ο Ικάρντι»

Ο Μάουρο Ικάρντι μπορεί να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο πολλών ομάδων όμως η Γουάντα Νάρα δηλώνει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη.

Μπορεί οι σχέσεις των Ίντερ – Μάουρο Ικάρντι να είναι τεταμένες και να μην έχουν ακόμα γεφυρωθεί, ωστόσο η σύζυγος και μάνατζερ του παίκτη Γουάντα Νάρα, υποστήριξε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής πως ο διεθνής Αργεντινός στράικερ όχι απλά δεν θα αποχωρίσει από το Μεάτσα, αλλά θα μείνει κάτοικος Μιλάνου για… άλλα 150 χρόνια!

«Ο Μάουρο θέλει να μείνει, αυτή είναι η επιλογή του. Εάν ο Σπαλέτι μείνει στην Ίντερ για τα επόμενα 100 χρόνια, ο Μάουρο θα μείνει για τα επόμενα 150. Έτσι μου απάντησε όταν του έκανα τη σχετική ερώτηση, συν το γεγονός πως είναι νεότερος από τον Σπαλέτι», τόνισε η εντυπωσιακή Γουάντα.

Ενώ ερωτηθείς για το πώς τα πήγε ο Ικάρντι στο Derby d’Italia κόντρα στην Γιουβέντους, είπε:

«Το κλίμα ήταν καλό, μου άρεσε. Το «Derby d’Italia» είναι πάντα κάτι το ξεχωριστό. Δεν ήξερα πως ο Ικάρντι θα έπαιζε από το πρώτο λεπτό. Μου άρεσε όπως έπαιξε, έπαιξε για την ομάδα. Για μένα έκανε καλό παιχνίδι. Ο Μάουρο είναι κάποιος που ακούει και κάνει αυτό που του λένε να κάνει. Κατά τη διάρκεια πλησίασε τον πάγκο για να μιλήσει με τον Σπαλέτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ