Εξελίξεις στην υπόθεση Νάπολι-Ινσίνιε

Εξελίξεις στην υπόθεση Νάπολι-Ινσίνιε

Ντε Λαουρέντις, Ανσελότι, Ραϊόλα και Ινσίνιε συναντήθηκαν με το μέλλον του τελευταίου στη Νάπολι να τίθεται επί τάπητος.

Ο Λόρέντζο Ινσίνιε είναι το αγαπημένο παιδί των οπαδών της Νάπολι. Οι παρτενοπέι έχουν ταυτιστεί με τον βιρτουόζο βραχύσωμο εξτρέμ. Και πώς να μη γίνει αυτό αφού ο «Λόλο» είναι γέννημα θρέμμα της Νάπολι. Μετά από μια τριετία δανεισμών σε Καβέζε, Φότζια και Πεσκάρα στην αρχή της καριέρας του, μετράει επτά σερί σεζόν βασικός με γεμάτες χρονιές.

Μετράει πλέον 300 συμμετοχές και 75 γκολ, είναι διεθνής με την Ιταλία και αρχηγός πλέον της Νάπολι. Παρόλα αυτά το όνομά του εμπλέκονταν σε μεταγραφικά σενάρια, ένα εκ των οποίων ήταν και η τράμπα μεταξύ Ίντερ και Νάπολι, που έφερνε στο Σαν Πάολο τον Ικάρντι και στο Μιλάνο τον Ινσίνιε.

Οι εμπλεκόμενοι τελικά φρόντισαν να βάλουν τέλος στην αυξανόμενη φημολογία. Ο πρόεδρος της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο προπονητής Κάρλο Ανσελότι, ο μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα και ο ίδιος ο Ινσίνιε συναντήθηκαν και συζήτησαν για το τι μέλλει γενέσθαι με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή.

Όπως τελικά αναφέρει το Sky Italia όλες οι πλευρές εξέφρασαν την επιθυμία να συνεχίσουν να συμπορεύονται και όπως όλα δείχνουν η «σημαία» της Νάπολι θα παραμείνει για αρκετά χρόνια ακόμα στον ιστό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ