Γιουβέντους – Τορίνο 1-1

Γιουβέντους – Τορίνο 1-1

Η Τορίνο άνοιξε το σκορ κόντρα στη Γιουβέντους στο Derby Della Mole, αλλά ο σωτήρας Κριστιάνο Ρονάλντο είχε πάλι την απάντηση (1-1).

Η Τορίνο θα μπορούσε να κάνει «διπλό» στην έδρα της μισητής συμπολίτισσας για πρώτη φορά μετά από 12 συνεχόμενα παιχνίδια κόντρα στην Γιουβέντους, για πρώτη φορά από το 1995.

Ο Λούκιτς στο 18ο λεπτό είχε ανοίξει το σκορ και μέχρι το 83ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν στα χέρια τους το «τρίποντο». Όμως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ των Γιουβεντίνων έδωσε και πάλι τη λύση.

Η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι, δεν ήταν αδιάφορη, ούτως ή άλλως μιλάμε για ένα ντέρμπι «μίσους», απλώς δεν μπορούσε να βρει λύσεις κόντρα στην Τορίνο. Ο CR7 όμως δεν έκατσε άπραγος.

Μετά από σέντρα ακριβείας του Σπινατσόλα, ο Πορτογάλος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1 (84’), που έσωσε το γόητρο των πρωταθλητών Ιταλίας.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ζοάο Κανσέλο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σπινατσόλα, Κουαδράδο (78′ Ματέους Περέιρα), Πιάνιτς, Ματουιντί, Μπερναρντέσκι (85′ Ντε Σίλιο), Ρονάλντο, Κεν.

Τορίνο (Βάλτερ Ματσάρι): Σιρίγκου, Ιτσο, Ενκουλού, Μπρέμερ, Ντε Σιλβέστρι (89′ Τζάτζα), Λούκιτς (79′ Άινα), Ρινκόν, Μεϊτέ, Ανσάλντι, Μπερενγκέρ (70′ Μπαζέλι), Μπελότι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ