Μανωλάς: «Σπουδαίος άνθρωπος ο Ρανιέρι, άλλαξε τη φιλοσοφία μας»

Μανωλάς: «Σπουδαίος άνθρωπος ο Ρανιέρι, άλλαξε τη φιλοσοφία μας»

Με εγκωμιαστικά σχόλια μίλησε ο Κώστας Μανωλάς για τον τεχνικό της Ρόμα, Κλαούντιο Ρανιέρι.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε ο Κώστας Μανωλάς στον Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο Ιταλός τεχνικός αντικατέστησε μεσούσης της σεζόν τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο στον πάγκο των Ρωμαίων, με τον ίδιο πάντως να φέρεται πως θα αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι.

Παρόλα αυτά, ο 67χρονος φαίνεται πως πήρε… την ψήφο εμπιστοσύνης του Κώστα Μανωλά για να παραμείνει και την επόμενη περίοδο, αν κρίνουμε από τα αποθεωτικά σχόλια που γνώρισε από τον Έλληνα αμυντικό.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος στόπερ, μιλώντας στο match programme των «τζιαλορόσι» πριν από το παιχνίδι με την Τζένοα έπλεξε το εγκώμιο του Ρανιέρι, τονίζοντας ιδίως την εξαιρετική δουλειά που έκανε στο ψυχολογικό κομμάτι της ομάδας.

«Ως ομάδα έχουμε περισσότερη συνοχή σε σχέση με ό,τι συνέβαινε με τον Ντι Φραντσέσκο. Αλλάξαμε τη φιλοσοφία μας, είμαστε πλέον πιο σφιχτοί και είναι κάτι που φαίνεται και από τα τελευταία αποτελέσματα.

Ο προπονητής βάζει στο μυαλό μας ότι πρέπει πάντα να νικάμε και οι προπονήσεις είναι πάντα ανταγωνιστικές. Ο Ρανιέρι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος που σου μιλάει πάντα πρόσωπο με πρόσωπο. Θα είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι στην Τζένοα.

Πρέπει να νικήσουμε, αλλιώς το Champions League θα χαθεί. Πρέπει να νικήσουμε όλα τα ματς που απομένουν και να ελπίζουμε σε στραβοπατήματα των άλλων. Δεν έχω ξαναδεί στην Ιταλία κάτι τέτοιο, τόσες ομάδες να παλεύουν για την τετράδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μανωλάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ