Φιορεντίνα – Μίλαν 0-1

Φιορεντίνα – Μίλαν 0-1

Η Μίλαν επικράτησε 1-0 της Φιορεντίνα στο Αρτέμιο Φράνκι, πλησίασε στον πόντο την Ίντερ και συνεχίζει να ελπίζει ξανά για έξοδο στην Ευρώπη!

Η Μίλαν έκανε δεύτερη διαδοχική νίκη και διατήρησε ζωντανά τα όνειρα για… τ’ Αστέρια!

Οι Ροσονέρι επικράτησαν 1-0 της Φιορεντίνα στο Αρτέμιο Φράνκι, μείωσαν στον πόντο την απόσταση από την τέταρτη της βαθμολογίας Ιντερ (που έχει ένα ματς λιγότερο) και ελπίζει για σεντόνι.

Από πλευράς τους οι Βιόλα έχουν ξεχάσει τη σημαίνει… νίκη και αγχώνονται μέχρι και για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Οι Μιλανέζοι ήταν φανερά ανώτεροι από τον αντίπαλό τους και μόλις στη δεύτερη ευκαιρία τους στο παιχνίδι, με «δράστη» τον Τσαλχάνογλου στο 36ο λεπτό μετά την σέντρα του Σούσο άνοιξαν το σκορ.

Η Φιορεντίνα απείλησε μια φορά με τον Κέβιν Μιραλάς αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.Στην επανάληψη ο Φεντερίκο Κιέζα δεν βρήκε δίχτυα σε δύο καλές του στιγμές στο παιχνίδι και κάπως έτσι το 1-0 υπέρ της Μίλαν διατηρήθηκε ως το τελικό σφύριγμα.

Οι Ροσονέρι μείωσαν στον πόντο τη διαφορά τους από την τέταρτη της βαθμολογίας Ίντερ και περιμένουν την αναμέτρηση των Νερατζούρι με την ακίνδυνη Κιέβο (13/05, 22:00).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ