Τορίνο – Σασουόλο 3-2

Τορίνο – Σασουόλο 3-2

Με τον Αντρέα Μπελότι να ξεκινά με χαμένο πέναλτι και να κλείνει το ματς με υπέροχο ψαλίδι, η Τορίνο επικράτησε της Σασουόλο (3-2) και μένει ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης.

Η Τορίνο υποδέχτηκε την αδιάφορη Σασουόλο για την 36η αγωνιστική της Serie A, θέλοντας μόνο τη νίκη για να διατηρηθεί σε τροχιά Ευρώπης ενόψει της νέας σεζόν.

Το ματς όμως για τη Γκρανάτα ξεκίνησε πολύ στραβά με τον Μπελότι να χάνει πέναλτι στο 17’ και τον Μπουραμπιά να σκοράρει για το 1-0 των φιλοξενούμενων στο 27’. Ο Μαροκινός στην ίδια φάση αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τη Σασουόλο με αριθμητικό μειονέκτημα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν δραματικό και γεμάτο συγκινήσεις. Ο Μπελότι ρέφαρε για το χαμένο πέναλτι κάνοντας το 1-1 στο 56’, για να δώσει και πάλι το προβάδισμα στους νεροβέρντι ο Λιρόλα στο 71’ για το 2-1.

Οι γηπεδούχοι όμως εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως έπαιζαν με παίκτη παραπάνω και έχοντας ένα δίλεπτο φωτιά, πέρασαν μπροστά με 3-2. Ο Ζάζα ισοφάρισε στο 81’ και ο Μπελότι έκλεισε μια εμφάνιση που ξεκίνησε τραγικά αλλά ολοκληρώθηκε ιδανικά με ένα υπέροχο γκολ με ανάποδο ψαλίδι στο 82’.

Τοι 3-2 έδωσε στην Τορίνο το πολυπόθητο τρίποντο και πλέον βρίσκεται στην 6η θέση με 60 βαθμούς, την τελευταία που δίνει Ευρώπη, δύο στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ